www.lejlighedparis.net


Aller au contenu

Menu principal:


Gæstebog

Gry

Lejligheden er hyggelig og kvarteret er meget stemningsfuldt.
Der er små caféer hvor man kan få en sludder med
bartenderen over en caffe latte. Eller hænge ud på en bar, hvor
pastisen ikke koster mere end 2 euro. Gode små restauranter
rundt om hjørnet....

_______________Jeg har flere gange boet i Gilles' lejlighed, når jeg har været i Paris, og jeg har hver gang været meget tilfreds. Det er dejligt, at den ligger så tæt på alting: Bastille, Marais, Seinen, Rue de Rivoli osv. I forhold til standarden i mange pariser-lejligheder er den i rigtig god stand. Og så nød vi mange "aperitif'er" på de lokale barer:-)

_______________Lejligheden har den helt rigtige blanding af komfort og charmerende pariserstemning. Den er perfekt placeret med alt, hvad man kan ønske sig af små lokale barer, grønne parker og gode metroforbindelser. Man har mulighed for at nyde den autentiske pariserstemning, når den er bedst, men kan samtidig også gå til flere af byens mange seværdigheder. En sand perle.

_______________Jeg har haft den fornøjelse at besøge Gilles’ lejlighed i det 11 arrondissement ved flere lejligheder og kan kun anbefale den! Det er en hyggelig lille lejlighed, med alt hvad man har brug for internet, vaskemaskine, tv og den slags. Desuden ligger lejligheden perfekt i forhold til at komme hurtigt rundt til byens seværdigheder - der er flere metro linjer tæt ved og bare et lille kvarters gang til Marais-kvarteret og Bastille-pladsen. Jeg håber derfor også på at kunne benytte mig af Gilles lejlighed næste gang, jeg skal til Paris!

_______________


Vi boede i Gilles superhyggelige og fine lejlighed sidste sommer og elskede den højt! Den er indbegrebet af parisisk hygge med franske altandøre og masser af stemning og har alt hvad man har brug for. Kvarteret er roligt og lokalt og man kan hænge ud med pariserne på den lokale bar og købe grøntsager og fisk på markedet ved Bastillepladsen om lørdagen.

_______________


  • Jeg vil virkelig anbefale denne lejlighed! Den er super hyggelig og indeholder alt hvad man har brug for; en stor lys stue, et praktisk badeværelse og et køkken hvor man selv kan lave mad. At bo her har virkelig krydret mit ophold med hygge og oplevelsen af at være en del af det mere autentiske og turistfrie pariserliv. Den ligger centralt og man kan komme hurtigt og nemt omkring med metro'en som ligger kun10 min derfra i gåafstand. Området omkring det 11. arrondissement er også anbefalelsværdigt, idet man har adgang til både park og caféliv,restauranter og barer, der ligger side om side med de lokale supermarkeder. God lejlighed og et spændende pariserkvarter!
  • _______________
  • Consuelo


Un grand bonjour Gilles, Je voulais surtout te dire que nous avions passées un excellent séjour dans ton appartement. Au retour de nos pérégrinations dans Paris, nous retrouvions, en rentrant chez toi le soir, le calme complet. Encore merci pour ton sympathique accueil. Amicalement Consuelo

Hola Gilles, Era solamente para decirte lo bien que lo hemos pasado en tu pisito. Después de recorrer Paris durante todo el dia volviamos a cas y encontrabamos mucha calma. Eso si vale mucho. Muchas gracias por tu simpatica acogida. Con amistad Consuelo

  • _______________Jeg har flere gange i løbet af det sidste par år boet i Gilles' lejlighed, og jeg har været meget glad for at have dette sted som udgangspunkt for mine ture rundt i Paris!

__________________


Toril

Leiligheten er ren og pen og holder god standard med romslig oppholdsrom, tilgang til internett, alt nødvendig av kjøkkenutstyr, elektrisk komfyr og blandebatteri i dusjen. Elektrisk komfyr og blandebatteri er ikke noe selvfølge i parisiske leiligheter, og er noe jeg har savnet ved tidligere leie av leiligheter i Paris. Egne malerier på veggene og bilder og gjenstander fra reiser til eksotiske steder gir leiligheten et personlig preg.
Beliggenheten er sentral med en liten koselig park, restauranter, caféer og dagligvareforretninger i umiddelbar nærhet. Nærmeste metro ligger ca. 10 minutters gange fra leiligheten og har gode forbindelser til sentrale steder i Paris. Bastillen, Notre- Dame, Hôtel de Ville og Seinen ligger i området, og det samme gjelder Place des Vosges, Le Cimentière du Père-La Chaise og Musée Edith Piaf. Sistenevnte er kanskje ikke så kjent, men vel verdt et besøk om man ønsker å få et innblikk i livet til den legendariske franske sangerinnen.
Gilles er en meget sosial og hyggelig person som er opptatt av at hans gjester skal ha et fint opphold. Jeg følte meg godt mottatt, var storfornøyd med leiligheten og kommer svært gjerne tilbake ved en senere anledning.
Anbefales!!
JRetourner au contenu | Retourner au menu